Hva Skjer-Kalenderen gir en oversikt over alle kurs/konkurranser/workshops/utstillinger som er rapportert inn til foto.no. Foto.no gir nå tilgang til de som arrangerer kurs/workshops eller driver utstillingslokaler å publisere selv rett til denne oversikten. Kontakt redaksjonen på desk@foto.no for å finne ut mer.
Når: 15.06 - 16.08
Månedens bilde må denne gangen vike for en større konkurranse med fantastiske premier med verdi på over 60 000 kroner.
Les mer »
Sted: Saga senter for fotografi - Inderøy
Når: 16.06 - 21.08
Vi ønsker deg velkommen til feiring av SAGA’s 10 års jubileum og åpning av årets sommerutstilling Torsdag 16 Juni kl 19:00 - 21:00.
Les mer »

INSPIRERENDE KURS I LIGHTROOM CLASSICBildebehandling - LightRoom
Når: 23.10
Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program med mange funksjoner. Vi går gjennom oppsett, moduler, verktøy samt tips og triks i redigering som gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta bildene dine til et nytt nivå.
Les mer »
INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERINGFotografering - Portrettfoto
Når: 10.09 - 11.09
Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!
Les mer »
Når: 12.08 - 14.08
Lær å få bedre kontroll på kamera, ta bevisste valg for eksponering og andre viktige innstillinger, samt få et kreativt blikk på motivet. Vi har fokus på prosessen fra ide, og frem til ferdig sluttbilde.
Les mer »
Fotoworkshop høstfarger Alta 2022Fotografering - Landskap
Når: 09.09 - 15.09
Høstfargene i Finnmark er som regel på topp i midten av september. Her får du turer på Finnmarksvidda og til unike og bortgjemte fossefall, samt til storslåtte Sautso – NordEuropas største Canyon!
Les mer »
Når: 23.09 - 29.09
Se deg selv i en kamuflasjehytte i “no mans land” ved den finsk/russiske grensen. Utenfor ser du en bjørn komme ut av skogkanten.. Her er mulighet for fotografering av både ulv, bjørn og jerv.
Les mer »
Vinter-workshop Varanger 2023Fotografering - Natur og dyr
Når: 10.03.23 - 16.03.23
Reise i vinter-Finnmark til Varanger i søk etter praktær-fugl, stellerand, havørn og barske vinterlandskap underveis. Nordsida av Varangerfjorden er kjent som en av Europas beste vinterlokaliteter for fugleobservasjoner. Landskapene her er verd en reise i seg selv!
Les mer »
Fotoworkshop Nordlys Alta 2022Fotografering - Landskap
Når: 23.11 - 27.11
Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i november. På dagtid kan mørketidslyset skape et fantastisk fargespill over himmelen, og i de mørke timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%!
Les mer »
Foto-workshop USA 24.1 - 7.2 - 2023Fotografering - Natur og dyr
Sted: California
Når: 24.01.23 - 07.02.23
La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker/verneområder; Yosemite NP, Death Valley NP, Point Reyes National Seashore og Big Sur!
Les mer »
Rock the Kasbah!Fotografering - Generell fotografering
Sted: Marrakech
Når: 10.09 - 17.09
Har du lyst til å bli med fotograf Marcel Leliënhof på en fotografisk reise, som du sent vil glemme? Dette er en visuell reise i skygger, farger, mennsker, mangfold og historie. Bli med da vel! Her trenger du ikke være en proff fotograf, du må bare være glad i å fotografere.
Les mer »
Sted: Panama i Mellom Amerika
Når: 08.05.24 - 21.05.24
Bli med Øyvind Martinsen på fotoreise i regnskog i mai 2024!
Les mer »
Sted: Panama, Mellom Amerika
Når: 27.11 - 10.12
Bli med på fotoreise i regnskog i november 2022!
Les mer »
Fotoworkshop på FærøyeneFotografering - Landskap
Når: 07.09 - 11.09
To fotografer ønsker deg velkommen til en spennende fotoworkshop med læring, opplevelser og et helt spesielt landskap.
Les mer »
Sted: MYSUSÆTER
Når: 14.09 - 18.09
Fotoworkshop i Rondane: Fotografene Bjørn Joachimsen og Klaus Axelsen inviterer til høstworkshop i Rondane Nasjonalpark. I en kort periode på høsten forvandles dette området til et av Norges vakreste høsteventyr. Rondane nasjonalpark var den første nasjonalparken i Norge, og av en god grunn! Her kan du utforske imponerende fossefall og juv, de karakteristiske fjelltoppene med sine myke kurver og det fantastiske fargespillet mens høstfargene er på sitt mest intense.
Les mer »
Hvaler Black & White Workshop 2022Fotografering - Landskap
Sted: Skjærhalden
Når: 29.09 - 02.10
– Bli med til det spennende kystlandskapet på Hvaler – og bruk 4 dager til fordypning og utvikling innen kunstfoto. Denne workshopen er viet landskapsfotografi og det klassiske sort/hvitt-fotografiet – skapt med digitale eller analoge verktøy etter deltakernes egne preferanser. Lær hvordan du skaper sort/hvitt-fotografi som skiller seg ut fra mengden. Vi jobber i og utenfor de klassiske tradisjoner innen landskapsfoto og dokumentarfoto og lar oss inspirere av både de store mestere og kystlandskapet på Hvaler.
Les mer »
Sted: VillaJoyosa Spania
Når: 20.10 - 24.10
Grandefoto har arrangert fototurer/workshops i 8 år med mange hundre fornøyde deltakere. Dette er en spennende fotoworkshop med fokus på landskap, arkitektur og street fotografi.
Les mer »
Åpne uskalert versjon i eget vindu